ActionRun!

Då blev det dags att springa det roliga 8km loppet, och denna gång i lag tillsammans med Tess och Carro. Kämpade oss igenom det hela med god laganda. 
 
 
Saker som är värt att tänka på inför dessa lopp:
- Att vila några dagar innan.
- Fyll på med kolhydrater.
- Få bra sömn så att kroppen får chans att återhämta sig innan loppet.
- HA KUL! 
- Heja på alla som deltar! 
 
Vill du göra det lite mer spännande så låt bli att kolla vilka hinder som kommer dyka upp, dock gjordde inte jag det. Mest för att kunna veta vad man skulle träna på. Detta lopp innehöll ca 40 hinder bla. hoppa ner i vattnet och springa genom sand.
 
Jag kan tycka att den skulle varit lite mer vattenhinder, men det kanske blir det till nästa år..
Skor: Använde mig själv av ett par Nike Shield som jag tycker är helt fantastiska när det kommer till att springa på asfalt, lätt en av dom bästa skorna när det kommer till just det. Dom har reflex för kvällslöpning och har en vattenavisande ovandel, dock inte så lämpligt när man springer i sjön... tog en bra stund att få ur vattnet.
 
Men något att rekommendera är som sagt att ladda upp med kolhydrater och elektrolyter just för att kroppen laddas med energi och inte ska få vätskebrist. Själv använde jag mig av Vitargos variant som funkade prima!
 
Visa fler inlägg
.image { background:#F7F5F4; padding: 11px; margin: 0px 6px 20px 0px; -webkit-box-shadow: 1px 1px 2px 1px #aaaaaa; box-shadow: 1px 1px 2px 1px #aaaaaa; -webkit-border-radius: 5px; border-radius: 5px; }